Bouwen aan een droom.

Biodanza geven dat is mijn droom en in september ga ik die droom vormgeven: wekelijks op de woensdagavond op een, voor mij, heerlijke vertrouwde plek. De voorbereidingen, lees promotiecampagne, is in volle gang. Het gedeelte wat nodig is om de droom gestalte te geven maar waar ik altijd veel moeite mee heb gehad. Het bedenken en ontwerpen van flyers en website is er één van. De flyer is al een tijdje klaar en, samen met een paar lieve mensen, worden ze op vele plekken in Eindhoven opgehangen. Dat proces loopt al een paar weken.

De website is een ander verhaal. Ik heb snel wat in elkaar gefabriekt om in ieder geval de basisinformatie op het internet te kunnen zetten. Dat is gelukt, de site is te vinden, www.biodanzametgeertje.com maar het is nog een ruwe opzet omdat ik nog bezig ben om de ins en outs van wordpress uit te vinden. Het lijkt heel makkelijk, zo doen ze het voorkomen, maar in de praktijk valt het behoorlijk tegen. Maar goed dat ik een volhouder ben want nog altijd geldt dat de aanhouder wint.

WordPress biedt ook de mogelijkheid om te bloggen en dit is mijn eerste. Ik ben heel benieuwd om daar de mogelijkheden van te ontdekken.

Maar laten we de reden waarom ik dit alles doe niet vergeten: op 4 september start ik dus een nieuwe groep. Dus kom eens een proefperiode van een maand meedansen en als je al ergens anders danst: SPREAD THE WORD

http://www.biodanzametgeertje.com daar vind je alle informatie.

Een gedachte over “Bouwen aan een droom.

  1. Carin Jansen 24 juni 2019 — 16:56

    Goed van je Geertje.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close