Het is warm, zeer warm

De zomer is nog maar net begonnen en het weer is fantastisch, bijna te fantastisch. En wat doe je dan?Om te beginnen heb ik gisterenavond heerlijk genoten van een mooie vivencia (zo noemen we een biodanzales) gegeven door mijn vriendin Diana. Vanmorgen werd ik veel later wakker dan de bedoeling was en voor de warmte uit de boer op om flyers op te hangen viel in het (zweet)water. Dan maar een planning maken om mijn flyers bij een groot deel van de supermarkten op te gaan hangen. Morgen dus op tijd op en voor de grootste hitte op de fiets om het nuttige met het aangename te verenigen; toch even lekker buiten, wat zon meepikken en het biodanzawoord verspreiden. Ik ben benieuwd.

Tot dans op 4 september en natuurlijk al die prachtige woensdagen die gaan volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close