Op avontuur voor een droom

Vandaag weer op de fiets gestapt om flyers op te hangen. Nu op plaatsen die ik nog niet ken. Gisteren had ik een adressenlijst gemaakt met de bedoeling om iedere dag een ander stukje Eindhoven te verblijden met mijn drukwerk. Dat werd een heel avontuur met veel verkeerd rijden ook al was ik er bijna. Voor dit soort onderneming gebruik ik, net als vele anderen, google maps. Ik heb alleen één probleem daarmee: ik ga standaard de verkeerde kant op en als ik dan slim denk te zijn en het precies andersom doe dan is dat natuurlijk het moment dat ik het juist wel goed had. Ach, het was lekker weer: zon en een aangenaam windje. Ik heb mijn vitamine D weer binnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close