De eerste kop is er af

Wat was het weer genieten, de eerste les na de zomerstop. Niet schrikken hoor! Je hebt niet de start van de nieuwe groep gemist, dat is 4 september.

Ik dans zelf mee in een wekelijkse groep bij mijn collega en vriendin, Diana Zijlmans. Voor “onderhoud”, voor inspiratie, voor samenzijn met heerlijke mensen en gewoon voor mezelf: biodanza is net zo fijn om te ondergaan als om het te mógen geven. Met de nadruk op mogen want dit systeem is mooi in al haar eenvoud en liefdevolle benadering van de mens met alle lichte en donkere kanten. En wat heb ik het gemist deze zomer, veel meer dan ooit tevoren.

Waardoor dat komt? Omdat ik me, na al die jaren, nog steeds beter leer verbinden, steeds meer zonder oordeel kan zijn, steeds meer onvoorwaardelijk lief kan hebben en nog veel meer.

Dat is wat biodanza mij brengt, het proces van integratie dat alsmaar verder gaat. Wat een fijne gedachte is dat: “ik ben een betere versie van mezelf dan een jaar geleden.” Ik ben benieuwd waar ik volgend jaar sta bij de start van het dan nieuwe seizoen.

En hoe zit het met jou? Wil jij met mij meegroeien in de nieuwe wekelijkse groep die op 4 september start? Laat het me weten, meld je nu aan via facebook d.m.v. en pbtje, mail, of telefoon. Allemaal te vinden op mijn website: www.biodanzametgeertje.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close