Van teleurstelling naar nieuwe moed

Helaas, gisterenavond (4 september) geen start van de nieuwe biodanzagroep. Dat is natuurlijk een hele domper na al het harde werken om bekendheid te geven aan de start met inzet van goede vrienden en zelfs mijn vader die, bijna 78 jaar oud, voor mij flyert en huis-aan-huis bezorgd. Hulde aan mijn helden. Mijn dank is groot.

Maar als er een deur dicht gaat, of zelfs eigenlijk gesloten is gebleven, blijf ik andere deuren proberen om te zien of die open willen gaan. Dus met een nieuw idee gaan we weer voorwaarts. Wat is dat nieuwe idee dan? Tussen de herfst- en de kerstvakantie ga ik een negen-weekse introductie in biodanza geven. Negen lessen om echt kennis te maken met biodanza. Nieuwe ideeën als deze geven me altijd weer een enorme energieboost. Dus verder met actie ondernemen maar nu eerst een heerlijk weekend met mijn maatjes van de biodanzaopleiding. Dat heb ik wel verdiend na al het harde werken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close