Biodanza beweegt je

Ontdekken, ontmoeten en ont-moeten

Als een vogel zo vrij

in de Poëzie van de Beweging.

Biodanza helpt om in dieper contact te komen met jezelf en de ander. In biodanza krijg je de ruimte en de vrijheid om te zijn wie je bent en mag je uitgroeien tot de persoon die je, diep van binnen, bent: je mag stralen.

Biodanza is een samenspel van muziek, dans, zang en beleving. Het herstelt de harmonie en brengt levensvreugde. Met biodanza leren we weer te genieten en om in het moment te leven.

Ga mee op de ontdekkingsreis naar jezelf en kom genieten van samenzijn en het delen van jouw levensdans

We dansen, m.i.v. 4 maart 2020, elke woensdagavond in het Centrum voor Biocentrisch leven, Celsiusstraat 26B, 5621BT.

De maandelijkse investering in jezelf bedraagt €45,00 per maand gedurende het gehele jaar. Uitgaande van 40 lessen per seizoen kost één les daarmee € 13,50. De eerste maand dat je komt meedansen betaal je slechts € 35,00.

Praktische info. We beginnen om 20:00 met dansen, inloop vanaf 19:30. Parkeren in de omgeving is mogelijk en wel in de Pieter Zeemanstraat of op de Groenwoudse weg. Dit ivm parkeeroverlast in de Celsiusstraat zelf.

Draag makkelijk zittende kleding, liefst in laagjes.. Het dansen doen we op blote voeten. Mocht het toch nodig zijn om schoentjes te dragen dan graag lichte schoentjes, geen rubber zolen ivm strepen op de vloer.

Voor meer informatie: 06-23017558 of biodanza.met.geertje@gmail.com

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close