Nieuwsbrief januari 2020

Het is lang geleden dat je van me hebt gehoord maar hier is dan de nieuwe nieuwsbrief met als belangrijkste nieuws: ik ga na een lange sabbatical eindelijk weer lesgeven.

In de afgelopen jaren had ik veel om over te reflecteren en waren er vele, grote veranderingen in mijn leven. De mooiste beslissing die ik heb genomen in die tijd is om mijn kennis van biodanza op te frissen en te vergroten door nog eens door de hele opleiding heen te gaan. Vele eye-openers over biodanza volgden en het systeem werd er voor mij alleen maar mooier en intelligenter door. Hier past een groot dankwoord aan Diana Zijlmans en Beatrijs Engel die, in Einhoven, met hun opleiding prachtig en integer werk doen met het opleiden van mooie, nieuwe docenten. En ondertussen begon het bij mij te kriebelen en voelde ik het verlangen om weer les te gaan geven met de dag groeien.

Dus: dit voorjaar start ik met een nieuwe groep en ook jij, als oud-danser uit één van mijn eerdere groepen of als warme belangstellende, bent van harte uitgenodigd om mee te komen doen en met mij dit nieuwe avontuur aan te gaan.

Hier volgt de praktische info:

  • Vanaf 4 maart elke woensdagavond m.u.v. de schoolvakanties zie ook de agenda
  • Aanvang: 20:00, zaal open om 19:30
  • Locatie: Centrum voor Biocentrisch Leven, Celsiusstraat 26B, 5621 BT te Eindhoven. Parkeren, aan de Groenewoudseweg of in de Pieter Zeemanstraat I.v.m. Parkeeroverlast in de wijk. Houd verdere berichten in de gaten omdat er binnekort een bouwproject wordt uitgevoerd in de directe omgeving.
  • Kosten: € 35,00 voor de eerste maand, daarna € 45,00 per maand het gehele jaar door. Dit komt neer op € 13,50 per les aangezien een vol jaar 40 lessen bevat.
  • Kleding: biodanza wordt gedaan op blote voeten. Het advies is om kleding te dragen die makkelijk zit en om meerdere, dunne, laagjes te dragen. Liever geen sieraden en riemen met gespen.
  • Na afloop is het mogelijk om na te zitten met een kopje thee voor wie dat wil.

Agenda tot aan de zomervakantie:

4, 11, 18 en 25 maart

1, 8, 15, 22 en 29 april

12, 19 en 26 mei

3, 10, 17 en 24 juni

1, 8, 15, 22 juli

De eerste les na de zomervakantie is op 9 september.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close